Påsken 2014

paaskeliljerSolen skinner og krokusen blomstrer i Østfold, det er smak av vår!

Vi ønsker deg noen deilige dager, enten de skal tilbringes på fjellet, ved vannet, i inn-/utland, eller hjemme i solveggen.

I OptimalAssistanse er vi tilgjengelig på vakttelefon og epost for arbeidsledere og assistenter gjennom hele påsken. Kontoret på Grålum har påskestengt fra onsdag og åpner igjen tirsdag 22. april.

Gla’nyhet om Funksjonsassistanse i arbeidslivet

Regjeringens budsjett for 2014

DEP_symbolLes om funksjonsassistanse i Proposisjon 1 til Stortinget (2013–2014) på Arbeids- og sosialdepartementets egne nettsider (scroll til bunnen av departementets nettside).

Endelig. Etter en 17 år lang prøveperiode blir endelig den godt gjemte, men populære ordningen med funksjonsassistanse trygg og forutsigbar. Like gledelig er det selvsagt å se at også folk som er blinde eller svaksynte får tilgang til denne supre løsningen. “Funk.ass.” har i årevis vært omtalt som en suksess, en win-win for både den enkelte og samfunnet. Det er flott og se at Regjeringen-Solberg nå tar grep for at folk med en funksjonsulikhet får styrket mulighetene for en yrkeskarriere.

Les mer på OptimalAssistanses hovedside ..

God Jul og Godt Nyttår!

julepynt.. ønskes våre kunder, ansatte, samarbeidspartnere, og besøkende.

I OptimalAssistanse har vi et høyt aktivitetsnivå også denne vinteren. I september flyttet vi inn i flotte nye lokaler i 1. etasje, vi fikk ny daglig leder fra november, og vi er BPA-samarbeidspartner i stadig flere kommuner.  Vi er glad for tilliten fra stadig flere arbeidsledere, deres personlige assistenter, og kommuner.

Ønsker du kontakt med oss?
Vi holder åpent i romjulen, om enn med litt redusert kapasitet. Telefon og epost besvares som vanlig.

En gladsak før påske

paaskeliljerLes mer om den fantastisk gode nyheten!

I OptimalAssistanse benytter vi anledningen til ønske alle våre kunder, personlige assistenter, og samarbeidspartnere en deilig påskeuke.

Vi holder kontoret åpent frem til onsdag 27. mars kl 13, men vi er som vanlig å treffe på epost og telefon alle øvrige dager fra kl. 10-24.