Åpningstider i julen 2018

Mandag 24. desember: kl. 08.00-12.00

Tirsdag 25. og onsdag 26. desember: Stengt

Torsdag 27. og fredag 28. desember: kl. 08.00-16.00

Mandag 31. desember: kl. 08.00-12.00

Tirsdag 1. januar: Stengt

Vakttelefonen er bemannet hele jula og nyttårshelgen. Ved krise situasjoner, kan assistenter og arbeidsledere ringe 993 49 801.
Andre henvendelser må tas i åpningstiden til kontoret.

Våre assistenter i Trondheims-området inviteres på kurs 2 dager i november

Hotell Prisen TrondheimSamlingen blir tirsdag 20. november kl. 15:00 – 19:00 og onsdag 21. november kl 15 – 17 på Thon Hotel Prinsen, Kongensgate 30, 7012 Trondheim.

20.11 er temaet “Assistent i OA” ved BPA-rådgiverne Else-Kristin og Vera

21.11 er temaet “Stressmestring” og “Alenearbeid” ved Gry Marte O. Haagensen, fysioterapeut og organisasjonsrådgiver Stamina Helse AS, bedriftshelsetjeneste.

Du får betalt med grunnlønn for timene du deltar.

Vi håper på to nyttige og hyggelige ettermiddager sammen, med erfaringsutveksling, spørsmål og svar.

Påmeldingsfrist 5. november til post@optimalassistanse.no.

Vi nærmer oss sommer!

sommerfugl og blomstOg sommer betyr også ferietid. Alle personlige assistenter i OptimalAssistanse har fem uker ferie.

Den som er i et ansattesesforhold har både rett og plikt til å avvikle lovbestemt ferie. Uansett hvor stor eller liten stillingsstørrelse en har, eller hvor lenge ansettelsesforholdet har vart. Ferieloven gir svar på hvem, når, og hvordan.

Vi er kommet til mai-måned og ferieplanleggingen bør være noenlunde ferdig. Hvis ikke betyr det at det nå haster. Du som er:

  • ansatt som personlig assistent må få drøftet ferieønsket ditt med din leder
  • BPA-arbeidsledere må få klar en plan for ferieavvikling for assistentene

Velkommen til minikurs i timeregistrering

guide_ved_pcDet nærmer seg fristen for å gjøre ferdig timeregistreringene for januar, og onsdag 25. januar inviterer vi alle arbeidsledere og personlige assistenter som er tilknyttet OptimalAssistanse til en gjennomgang av vår web-timeregistrering.

Invitasjon til minikurs 25. januar (NB! påmeldingsfrist)

Uansett hvor du er; det eneste du trenger for å få registrert arbeidede timer er en PC med internettilgang.

En arbeidsleder i OptimalAssistanse nærmest jublet i høst: – “Herlig, så enkelt, nå slipper jeg hele tiden og passe på å ha nok skjemaer, konvolutter og frimerker, og ikke minst så kan jeg slutte å bekymre meg for postgangen!”

Arbeidsleder må innen utgangen av 3. februar sørge for å ha attestert sine assistenters registreringer og det betyr at assistenten må ha registrert sine arbeidede timer i januar i god tid før dette (gjør avtale med dine ansatte/din leder om tidsfrist). Assistentenes lønnsutbetaling den 15.februar skjer på bakgrunn av korrekt og attestert timeregistrering.

Vi stiller manns- og kvinnesterke utstyrt med flere PC-er og guider deg trygt i gjennom vår skreddersydde webbaserte timeregistrering, og etter en gjennomgang på storskjerm så byr vi på litt å bite i. Hvis du fortsatt er usikker på timeregistreringsverktøyet så har du da anledning til å gjøre avtale om mer support fra en av våre medarbeidere.

Velkommen til et hyggelig og nyttig treff!